پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/06/24

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

همایش اطلاع رسانی اصول تغذیه سالم در یاسوج به مناسبت هفته اطلاع رسانی اصول تغذیه سالم به همت مرکز سیاست گذاری سلامت استان و با همکاری مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد برگزار شد.











همایش اطلاع رسانی اصول تغذیه سالم در یاسوج به مناسبت هفته اطلاع رسانی اصول تغذیه سالم به همت مرکز سیاست گذاری سلامت استان و با همکاری مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی مرکز سیاست گذاری سلامت استان، رئیس این مرکز سیاست گفت: هدف از این همایش اطلاع رسانی به عامه مردم به منظور رعایت اصول تغذیه سالم در راستای ارتقای سلامت آنان و پیشگیری از بیماری ها است.


دکتر شریفی در ادامه با بیان اینکه کانون سلامت محله تشکلی مردمی برای همکاری ساکنان یک محله به منظور ارتقاء سلامت محله و رفع مشکلات آن ها است، ابراز داشت: با تلاش کارشناسان و همکاران ما در این مرکز، کانون سلامت محله در سطح محلات شهری و روستایی شهرستان های مختلف، تشکلیل گردید اما صرف تشکیل کافی نیست و هدف ما از راه اندازی کانون سلامت محلات تلاش و فعالیت اعضای کانون ها برای ترقی، پیشرفت و گذر از موانع و مشکلات موجود در یک محله و در نهایت ارتقای سلامت و توسعه کیفیت زندگی در هر محله است.


در ادامه هر یک از دبیران کانون سلامت محله به ارائه نکته-نظرات، دیدگاه ها و سؤالات خود پرداختند.


دکتر ملک زاده، عضو هیئت علمی و استاد تغذیه دانشگاه علوم پزشکی در ادامه با اشاره به نقش و اهمیت تغذیه در پیشگیری از بیماری ها، عنوان کرد: 80 درصد بیماری های قلبی و عروقی، 90 درصد دیابت های نوع 2 و 30 درصد سرطان ها از طریق رژیم غذایی سالم، نگهداری وزن در حد طبیعی و فعالیت های بدنی قابل پیشگیری است.


وی با رتبه بندی ده عامل خطر، رژیم غذایی ناصحیح(مصرف بالای قند، نمک و چربی)، فشارخون بالا، چاقی، تحرک ناکافی و سیگار را پنج عامل اصلی خطر سلامتی در ایران بر شمرد.


دکتر ملک زاده بر مصرف نان و غلات، میوه ها و سبزیجات، پروتئن ها و لبنیات و کاهش استفاده از چربی ها و قند زیادی تأکید فروان داشت و افزود: مصرف این مواد غذایی مضر استفاده مفیدی برای بدن ندارد و خطر اصلی سلامتی محسوب می شوند.



به گزارش وب دا؛ این همایش با حضور رئیس مرکز سیاست گذاری سلامت استان، کارشناسان این مرکز، رئیس مرکز بهداشت شهرستان بویراحمد، کارشناسان مرکز سیاست گذاری سلامت در شبکه های بهداشت و دبیران کانون سلامت محلات شهرستان بویراحمد در سالن اجتماعات مرکز بهداشت بویراحمد برگزار شد.